miercuri, 20 noiembrie 2013

Unelte esentiale pentru Supravietuire,BushCraft,Camping,Drumetii pe Munte            Acest articol este dedicat tuturor impatimilor de Survival,Bushcraft,Camping si drumetii pe munte.Dupa cum ne spune si titlul ,vom detalia mai jos uneltele minime necesare pentru o aventura in aer liber.Sincer sa fiu nu pot  fi numite "minime" pentru ca minim ar putea insemna doar un cutit si o  bara de cremene (light m fire).
            Cei care au acesta pasiune in sange vor intelege ca voi ara mai jos nu sunt niciodata de ajuns.Intotdeauna ne-am dori noi si noi unelte.

In primul rand avem nevoie de ceva unelte care sa ne ajute sa facem focul.Toata lumea stie ca focul in pustietate aduce caldura si creste moralul, bla bla bla

La acesta categorie putem folosit un fierastrau pliabil sau retractabil.Multi vor spune ca fierastraul de mai jos este mic.Nu neg acest lucru dar taie si bine si repede cu foarte putin efort fizic.

Fierstrau retractabil Fiskars SW73Tot la taiat lemn de foc putem folosi o maceta sau un topor mic.

Gerber Bear Grylls Parang si Fiskars X7

Pentru a aprinde focul putem folosit cremenea Gerber Bear Grylls Fire Starter sau cremenea de pe cutitul Gerber Bear Grylls Ultimate Fixed Blade Knife


Niciodata un briceag sau un cutit nu este de prisos pentru o iesire in natura sau pentru supravietuire.

Un briceag ,sau doua,sau trei ...................
Briceag supravietuire

Si ca un supliment trebuie sa avem si ceva cu care sa ascutim ,la fata locului,toate aceste unelte de supravietuire?